GazzIT en Girolami: Maatwerk Voor Maatwerk

GazzIT heeft voor NatuursteenZagerij.nl van eigenaar Vincent Girolami dé webshop op maat gebouwd. “Na een goed gesprek met de eigenaren en hun programmeurs werd al snel duidelijk dat GazzIT de juiste partij was voor het vervaardigen van mijn webshop”, vertelt Girolami. “GazzIT heeft de webshop ingericht met een configurator waardoor onze klanten gedetailleerd voor hun product kunnen kiezen: vensterbanken, dorpels of muurafdekkers van natuursteen die ze qua lengte, grootte, breedte, kleur en materiaal volledig naar persoonlijke wens kunnen samenstellen en vervolgens bestellen.”

Met de komst van de webshop steeg de omzet van NatuursteenZagerij BV meteen. “Het heeft me veel opgeleverd. Mijn klanten bevinden zich inmiddels in alle windstreken van Nederland en België. Ook dankzij de betere vindbaarheid op Google waar GazzIT voor heeft gezorgd.”

Girolami geeft verder aan dat de manier van communiceren en het oplossingsgericht werken van GazzIT snel en adequaat verloopt. “Wanneer er een probleem op softwarematig gebied ontstaat, dan zijn de lijnen kort en wordt er snel voor een goede oplossing gezorgd. Ik hoef geen mail te sturen en vervolgens dagen te wachten. Ik heb direct contact met één van de programmeurs van GazzIT.”

Jan van Bommel van GazzIT benadrukt dat deze directe en open communicatie een vereiste is om de klant optimaal te blijven ontzorgen en bedienen. Tijd is geld. Een goede communicatie, gedetailleerde vakkennis en snel handelen zijn voorwaarden die we waarborgen.” De programmeurs van GazzIT zijn geworven in Kiev. “We hebben de beschikking over een team van topspecialisten dat iedere specifieke wens van de klant mogelijk maakt. Mochten er voor bepaalde software-implementaties en/of programma’s andere vakmensen nodig zijn dan hebben we de mogelijkheid om ze zeer snel te werven.” Doordat GazzIT het vakinhoudelijke werk op het gebied van custom-made software projecten uitbesteedt aan deze vakmensen mensen wordt er topkwaliteit tegen een betaalbare prijs gegarandeerd.

Girolami: “Het voordeel van GazzIT is dat er alleen een vast bedrag gevraagd wordt voor de bouw van de basismodule. De verdere kosten van het onderhoud worden berekend op basis van mijn omzet. Daardoor snijdt het mes altijd aan twee kanten. Het maken van mijn webshop was een vrij gecompliceerde klus, omdat ik er veel eisen aan heb gesteld. Als ik vervolgens de prijs voor de geleverde kwaliteit beoordeel dan kan ik GazzIT meer dan aanbevelen. Ze hebben maatwerk geleverd voor mijn maatwerk.”